Paikalliset tapahtumat

2018

16.05.2018 Nurmijärvi

Nurmijärven toista kertaa järjestetty Paikallinen Kouluviestikarnevaali 16. toukokuuta keräsi jo yli 1 000 koululaista perusopetuksen 1-9 luokilta aurinkoiselle Klaukkalan yleisurheilukentälle. Osallistujia tuli kunnan kaikista kouluista, ja joukkueita oli lähes 200. Lajeina oli tällä kertaa vielä vanhat lajit eli sukkula-, pika- ja pitkät viestit sekä tietysti Huutosakkikilpailu.

Järjestelyistä vastasivat Nurmijärven Liikkuvan koulun vastuuhenkilöt Ari Murolen ja Mikko Pölläsen johdolla, Nurmijärven Yleisurheiluseura sekä kunnan Liikuntapalvelut.

Tapahtuman avasi kunnanjohtaja Outi Mäkelä.

15.05.2018 Savonlinna

Savonlinnassa juostiin Kouluviestikarnevaalia nyt ensimmäistä kertaa, toukokuun 15. pv, paikkana oli Kyrönniemen urheilukenttä. Juoksijoita oli n. 400, joukkueita oli yhteensä 58, lähinnä Savonlinnan kouluista, muutamaa joukkuetta lukuun ottamatta joukkueet olivat koululaisjoukkueita.

Järjestelyistä vastasivat kolme tahoa yhteistyössä: Savonlinnan Riento, Savonlinnan Jyry ja Tanhuvaaran urheiluopiston liikuntaneuvojien opiskelijaryhmä. Kaikista näistä oli järjestelyissä mukana ennalta sovittu määrä toimitsijoita/muita tekijöitä. Joukkoja veti Teuvo Jäntti. Alueellinen lehti Itä-Savo oli mukana tiedottamisessa etukäteen ja teki näyttävän lehtijutun tapahtuman jälkeisenä päivänä. Savonlinnan Riento ja Savonlinnan Jyry tekivät yhdessä Itä-Savo lehden kanssa kahden sivun Kouluviestikarnevaali-liitteen tapahtumapäivän Itä-Savoon.

Palaute opettajilta ja osallistujilta on ollut myönteistä: tapahtumaa pidettiin innostavana ja koulujen yhteishenkeä kasvattavana.

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö tarjosi sarjojen kolmelle parhaalle joukkueelle mitalit.

Lue lisää

30.08.2018 Kajaani

Yhteystiedot

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö

Puheenjohtaja
Håkan Nordman
050-512 2392
Toiminnanjohtaja
Riitta Pääjärvi-Myllyaho
040-522 7971