Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

15.05.2024 Helsinki

Olympiastadion

Menneet tapahtumat

29.09.2023 Etelä-Karjalan 8. KVK

Lisätietoja:

Lataa käsiohjelma
Aikataulu
Ilmoittautuneet

Ajantasaiset tiedot tapahtumasta löytyy kotisivuilta Kouluviestikarnevaali | Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu ry (eklu.fi)

Huomaattehan, että
- käsiohjelmaan kannattaa tutustua jo etukäteen
- ilmoittautuminen kisakansliassa heti saapuessanne kentälle, opettaja saa kilpailumateriaalin
- järjestäytyminen avajaismarssiin klo 9.45
- kasvomaalausta tarjolla (Step opiston opiskelijat)
- kahvio palvelee (makkaraa, makeisia, virvokkeita)
- harrastustori auki nurmella klo 10-12.30

HUOM! aikatauluun on viime viikosta tullut 10 min aikaistus (yläkoulun sukkulaviesti juostaan yhtenä lähtönä), tarkasta joukkueidesi calling- ja lähtöajat!

Kisatunnelmaan voi virittäytyä jo etukäteen kuuntelemalla uunituoreen EKLU:n Seurafoni -podcastin jakson Kouluviestikarnevaaleista. Vinkatkaahan myös opehuoneessa ja miksei oppilaille sekä koteihin 😏

Tapahtumasta saa mielellään somettaa vastuullisesti tunnisteella #EKkouluviestikarnevaali tai seurata ja jakaa EKLU:n ja Imatran urheilijoiden some-tunnelmia.

28.09.2023 Vaasa

Tulokset
Tulokset (lehdistö)

Kiitokset

Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille, liikunnan ilo näkyi ja kuului kauas! Te kaikki yhdessä teitte tapahtumasta syksyn mahtavan kohokohdan! Perinne jatkukoon!

Löytötavarat

Kentälle unohtuneita tavaroita voi käydä kysymässä kentän vahtimestareilta kentän aukioloaikoina.

Tälle tapahtumalle tukensa antavat30.05.2023 Kannus

Tulokset

Perinteiseen koulujen viestikarnevaaleihin Kannuksessa ilmoittautuneita joukkueita oli 113 ja lajisuorituksia oli yhteensä 644 kpl. Tunnelma oli hyvä, kuten aina!

Kokkola oli hyvin edustettuna Isokylän ja Hakalahden sekä Lohtajan ja Kälviän kouluilla, joista oli mukana useita joukkueita. Kaikkiaan Kokkolasta tuli paikalle peräti viisi linja-autollista juoksijoita! Eniten palkintosijoja napsi Ylivieska ja Lohtaja. Lohtajan osallistujat pitivät parhaiten yllä äänekästä kannustusta koko päivän ajan.

Lue uutinen Lestijoki.fi

Yhteyshenkilö:
Harri Yli-Kotila, harri.yli-kotila@edu.kannus.fi

25.05.2023 Kajaani

Vimpeli

Kajaanin Kouluviestikarnevaali onnistui taas loistavasti. Karnevaaliin osallistui n. 1600 oppilasta ja henkilökuntaa. Tunnelma oli koko ajan aivan katossa, vaikka alussa vettä vähän ripottelikin. Uutta edellisiin vuosiin verrattuna olivat pienten koulujen yhdistetty joukkue sekä 3-4 -luokkien 4x400m. Tämän vuoden kisan voitti ansaitusti Lohtajan koulu.

Tulokset

Katso video instassa!

16.05.2023 Helsinki

Olympiastadion

03.05.2023 Jyväskylä

Harju

Keski-Suomessa jatkuu hieno Kouluviestikarnevaali-perinne! Jyväskylässä Harjun kentällä juoksi taas 450 juoksijaa, lähtöjä oli n. 1500. Jyväskylän kenttäurheilijat on toiminut järjestelijänä jo lukuisia kertoja, lue lisää

Yhteyshenkilö:
Samuli Pentinniemi, samuli.pentinniemi@jkl.fi

Tulokset

Kuvia

22.09.2022 Vaasa

Kaarlen kenttä

500 koululaista kuljetti Kultaista kapulaa Kaarlen kentällä

Kouluviestikarnevaali keräsi taas hyvän määrän vaasalaiskoululaisia iloiseen ja yhteisölliseen liikuntatapahtumaan. Myös mustasaarelaisia oli muutamia joukkueita kamppailemassa paremmuudesta yläkoulujen sarjassa. Voiton vei kuitenkin Variskanyhtenäiskoulun vahva joukkue.

Alakoulujen kahdessa sarjassa samat koulut juhlivat mitaleita, Keskuskoulu, Isolahti ja Länsimetsä pääsivät palkintopallille molemmissa sarjoissa. Toisen asteen voiton vei Lyseon joukkue ennen Vamiaa.

Jokaisessa joukkueessa juoksi 8 tyttöä ja 8 poikaa, osa oli valmistautunut tapahtumaan tosissaan ja toiset taas osallistuivat ihan vain osallistumisen ilosta. Iloa ja aurinkoa päivässä riitti kaikille! Ja kannustus oli Huutosakkien ansiosta kovaa!

Kultaista kapulaa kuljetti näyttävästi Länsimetsän koululaiset ja Alex Rauhala tilaisuuden alussa. Tällä hankkeella Kouluviestikarnevaali nostaa esiin ilmaston muutoksen uhkia ja korostaa Vaasan energia-alan osaamista uhkien lieventämiseksi.

Vaasan tapahtuma oli hyvää harjoittelua valtakunnalliseen tapahtumaan Olympiastadionilla ensi keväänä.

Tulokset

Katso tapahtuman kuvat täältä

07.09.2022 Tampere

Pyynikin stadion

Tampereella järjestettiin 55. kerran Aamulehden Viestikarnevaalit 7.9.2022

Aamulehti järjesti taas yhteistyössä kaupungin kouluviranomaisten ja Tampereen Pyrinnön kanssa perinteisen kouluviestikarnevaalin 7.9.2022 Pyynikin Stadionilla.

Mukana oli 70 koulua ja 1300 osanottajaa, joista noin 1000 alakouluisia. Päivä oli riemukas kuten aina! Tutut urheilutähdet jakoivat palkinnot.

On toivottavaa, että suuri joukko Tampereen koululaisia jatkaa valmistautumisiaan Olympiastadionille ensi keväänä.

30.09.2022 Lappeenranta

Kimpisen stadion

Riemukas päivä Kimpisen stadionilla

Kouluviestikarnevaali järjestettiin nyt seitsemännen kerran Etelä-Karjalassa. Tapahtuma aloitettiin hienosti sisäänmarssilla, oli myös Huutosakkikilpailu ja Harrastustori. 10 koulua osallistui, 95 joukkuetta, ja viestiosuuksia juostiin 750. Sukkulaviestissä oli sekajoukkueita, ruotsalaisviestissä tyttöjen ja poikien sarjat olivat erikseen.

Edustettuina oli kuusi kuntaa: Lappeenranta, Imatra, Rautjärvi, Ruokolahti, Luumäki ja Savitaipale. Ensi vuonna on Imatra järjestämisvuorossa.

Kouluja kannustettiin osallistumaan ensi kevään Olympiastadionin tapahtumaan.

Katso tapahtuman kuvat täältä

17-18.05.2022 Helsinki

Olympiastadion

Lue Kouluviestikarnevaali 2022:n virallinen lehti

Tulokset
Tulokset (lehdistö)

Katso lisää tapahtumia:

Yhteystiedot

Suomenkielisen Kouluviestikarnevaalin Tukisäätiö

Puheenjohtaja
Jarmo Rasi
044-733 4758
Toiminnanjohtaja
Riitta Pääjärvi-Myllyaho
040-522 7971